programma adventurehill

Adventure Hill

Adventure Hill is een prachtige accommodatie in de omgeving van Durbuy, centraal gelegen in de Belgische Ardennen. Ruim opgezet, midden in de natuur, met een hoofdgebouw, 4 slaapbungalows en een compleet ingericht adventure park.

programma forteiland

Forteiland

Het Forteiland IJmuiden ligt in de monding van het Noordzeekanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Het prachtige, halfondergrondse fort is het grootste van de Stelling en een Unesco-werelderfgoed. Het 4 ha. grote eiland waarop het fort staat, met een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal, is een uitdagende en vooral unieke evenementenlocatie. De droom van iedere organisator van cre-actieve evenementen.

programma novazembla

Nova Zembla

Bij het strand van IJmuiden aan Zee en direct aan het Kennemermeer ligt ons paviljoen Nova Zembla. Door de informele, gezellige sfeer en het no-nonsense concept van het paviljoen voelt iedereen zich hier meteen thuis. In ons paviljoen verzorgen wij een uitgebreide kaart en onze specialiteit is de Beach Barbecue. Rondom het paviljoen is een scala aan activiteiten mogelijk zoals blowkarten, brandingraften, beachgames, drakenbootvaren. En natuurlijk de ultieme uitdaging de 22-meter hoge Teamtower. Uniek in Nederland. Of gewoon ontspannen toekijken op het terras met uitzicht over het Kennemermeer.

programma sportpoint

SportPoint

Sport Point is een prachtige accommodatie in Rendeux met een schitterend uitzicht over de rivier de Ourthe in de Belgische Ardennen. Ruim opgezet, midden in de natuur, met een hoofdgebouw en 6 slaapstudio’s.